Uitzending
DWDD - 14-11-2013

14-11-2013

DWDD

1373 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending onder meer: een nieuwe editie van Guilty Pleasures met Djurre de Haan en Anneke van Giersbergen. Muziek is er van Tim Knol, tafeldame is Liesbeth Staats.

Twan Huys
Volgende week is het 50 jaar geleden dat John F. Kennedy werd doodgeschoten. Eind oktober reconstrueerden we in DWDD de moord met Peter R. de Vries. Vandaag bespreken we de persoon Kennedy en wat hij voor de wereldgeschiedenis heeft betekend, of zou kunnen hebben betekend. Aan bod komen onder meer zijn briljante retoriek, zijn passie voor vrouwen en zijn kalme optreden in de bijna catastrofale Cubacrisis. En heeft de Kennedy-dynastie eigenlijk nog macht? Aan tafel: Twan Huys!

Djurre de Haan en Anneke van Giersbergen
Muzikale ‘Guilty Pleasures’: wie kent ze niet. Van die liedjes uit je middelbareschooltijd die je nu stiekem luidkeels meezingt in de auto of zoetsappige crooners die je heimelijk onder de douche meeblèrt. Ook muzikanten hebben zo hun heimelijke, onverwachte en misschien wel pijnlijke muzikale genoegens, die wij dan weer graag met ze bespreken. Vanavond doen we dat met Djurre de Haan en Anneke van Giersbergen.

Muziek: Tim Knol
Vrijdag brengt Tim Knol zijn derde album uit: Soldier On. Daarop zijn nieuwe single Motion Of Life.

Tafeldame: Liesbeth Staats
Liesbeth Staats (1973) werkt sinds 2011 als verslaggever en presentatrice bij KRO Brandpunt.

Na haar studie Nederlandse taal- en Letterkunde loopt Liesbeth stage bij de Amsterdamse tv-zender AT5. In 2001 stapt ze over naar het Jeugdjournaal waar ze begint als redacteur, maar al snel te zien is als verslaggever en presentator. Voor haar verslaggeving van de Tsunami krijgt zij in 2005 de Cinekid Kinderkast Publieksprijs. In 2007 start zij als verslaggever en presentator bij AVRO’s EenVandaag, om in 2011 bij Brandpunt aan de slag te gaan.

In deze uitzending van DWDD waren Liesbeth Staats, Twan Huys, Anneke van Giersbergen en Tim Knol te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 14 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!