Uitzending
DWDD - 29-9-2009

29-9-2009

DWDD

1699 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten in de (40 min.) uitzending van dinsdag 29 september zijn: Max van Weezel, Han Bennink, Jan Mulder en tafeldame is Candy Dulfer. Presentatie is in handen van Matthijs van Nieuwkerk.

Max van Weezel
Max van Weezel is voorzitter van internationaal perscentrum en sociėteit Nieuwspoort te Den Haag. Vandaag werd bekend dat de PVV Nieuwspoort voortaan in de ban doet. Wat vindt Max van Weezel hier van? Hij had een lange loopbaan bij opinieblad Vrij Nederland (van medewerker roddelrubriek 'Het Wereldje' tot adjunct-hoofdredacteur). Ook is hij presentator van...

Han Bennink
Han Bennink is 50 jaar professioneel drummer. Er verschijnt een biografie (Han Bennink – de wereld als trommel) van de hand van Volkskrant-journalist Erik van den Berg en een documentaire op dvd over zijn leven (Hazentijd, van Jellie Dekker).

Jan Mulder
Het einde van de maand is in zicht, dus het is weer tijd voor de top 5 ergernissen van Jan Mulder. Hij vertelt ons op zijn eigen 'Jan Mulderiaanse' wijze waar hij zich de afgelopen maand het meest aan geėrgerd heeft.

Candy Dulfer
Candy Dulfer is saxofonist. Ze is geregeld tafeldame in DWDD. Al sinds jonge leeftijd treedt Candy Dulfer op, eerst samen met haar vader Hans Dulfer. Op haar elfde maakt ze een plaat met hem. In de jaren die volgen, blijft ze in the picture: in 1987 staat ze zelfs in het voorprogramma van Madonna in de Kuip in Rotterdam.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 29 september door de VARA. Te gast waren Candy Dulfer, Jan Mulder, Max van Weezel en Han Bennink. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie