Uitzending
DWDD - 21-9-2009

21-9-2009

DWDD

1963 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten van de uitzending van 21 september zijn: Lilianne Ploumen, Wim Helsen en Alex Klaasen. De muziek wordt verzorgd door Jenny Lane en tafelheer is Jan Mulder.

Lilianne Ploumen
Lilianne Ploumen is Partijvoorzitter van de PvdA. Zij heeft afgelopen week in Venlo - de geboorteplaats van Geert Wilders - gewoond. Ze wilde de stad beter leren kennen en in contact komen met de PVV-aanhang. Zou dit haar gelukt zijn?

Hanneke Meijer en Bert Boekschoten
Te gast zijn paleontologen Bert Broekschoten en Hanneke Meijer. Zij vonden vorige week tijdens de expeditie van de Beagle op het onbewoonde Portugese eiland Selvagem Grande een 15 miljoen jaar oud fossiel ei. Bert Boekschoten is emeritus professor Paleontologie. Hij begeleidde talrijke...

Jenny Lane
Jenny Lane is al jaren het slechtst bewaarde geheim van de Nederlandse soulscene. Haar stem is zo ongehoord wendbaar – niemand is beter in ad-lib zingen – dat ze moeiteloos met de grote Amerikaanse soulsterren is te vergelijken. Niet geheel toevallig won ze vorig jaar een prestigieuze...

Alex Klaasen
In de uitzending van 21 september komt Alex Klaasen praten over de Neerlands Hoop cabaretprijs die hij heeft gewonnen voor zijn show 'Eindelijk alleen'. De Neerlands Hoop cabaretprijs werd zondag uitgereikt in de Kleine Komedie in Amsterdam en is bedoeld voor de caberatier die het afgelopen seizoen een opvallende ontwikkeling heeft doorgemaakt. Kijk hier voor de
Wim Helsen
In de uitzending van 21 september komt Wim Helsen praten over de Poulifinario cabaretprijs die hij heeft gewonnen. Hij won de poulifinario voor zijn cabaretprogramma: 'Het uur van de prutser''. Sinds 2003 wordt de prijs uitgereikt aan het meest indrukwekkende cabaretprogramma van het seizoen.

Jan Mulder
Jan Mulder is graag geziene DWDD-tafelheer. Deze oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht op veel onderwerpen schijnen. Jan Mulder voetbalde tijdens zijn profcarrière voor Anderlecht en Ajax. Hij speelde vijf interlands voor het Nederlands Elftal. Een knieblessure dwong hem om op 30-jarige leeftijd een einde te maken aan zijn carrière.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 21 september door de VARA. Te gast waren Jan Mulder, Wim Helsen, Lilianne Ploumen en Alex Klaasen. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie