Uitzending
DWDD - 2-12-2013

2-12-2013

DWDD

1356 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending onder meer: John de Mol. Muziek is er van Projekt Rakija.

Utopia: John de Mol
Zo van horen zeggen klinkt het nieuwe programma van John de Mol als een soort van ultieme mix van 'Expeditie Robinson' en 'Big Brother' XL: een groep mensen op een stuk land met een loods, beperkte middelen, afgesloten van de rest van de wereld. De opdracht?! Bouw een samenleving, een maatschappij zo je wil, 'from scratch', uiteraard onder het toeziend oog van camera's. John de Mol over zijn nieuwe programma 'Utopia'.

Muziek: Projekt Rakija
Het is een bont gezelschap bij elkaar, de leden van Projekt Rakija die zich verzamelen rond de Bosnische gitarist Igor Sekulovic. En het is lang niet alleen muzikale creativiteit dat de klok slaat. Een cartoonist, slager, ontwerper en zelfs een haarstylist, ze maken naast de muzikanten, net zo goed deel uit van de 'one big happy family' dat Projekt Rakija eigenlijk is. In de studio komen ze muziek maken, maar de website is ook meer dan de moeite van het bekijken waard met prachtige comics en een heus 'cook book' als resultaat van dit eclectische gezelschap.

In deze uitzending van DWDD was John de Mol te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 2 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie