Uitzending
DWDD - 14-9-2009

14-9-2009

DWDD

2505 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten van de uitzending van 14 september zijn: Maarten van Rossem, Stephan Vanfleteren en Frank Lammers. Jan Mulder is tafelheer en muziek wordt verzorgd door Postman.

Maarten van Rossem
Maarten van Rossem komt in de uitzending van 14 september praten over de speech van Obama die hij vanavond houdt over 'een jaar crisis'. Het is niet meer alleen rozengeur en manenschijn rondom Obama. De eerste anti-demonstratie is gehouden waarin Obama voor leugenaar werd uitgemaakt.

Stephan Vanfleteren
De Vlaamse fotograaf Stephan Vanfleteren komt praten over zijn nieuwe tentoonstelling Portret 1989-2009. Ter gelegenheid van deze tentoonstelling is er ook een gelijknamig fotoboek uitgegeven. De tentoonstelling wordt gehouden in het Wintercircus Mahy in Gent.

Frank Lammers
Frank Lammers komt in de uitzending van 14 september praten over de toneelvoorstelling die hij samen met Ocobar maakt over countrylegende Hank Williams. Gezamelijk zullen ze een minuut uit de voorstelling...

Jan Mulder
Jan Mulder is graag geziene DWDD-tafelheer. Deze oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht op veel onderwerpen schijnen. Jan Mulder voetbalde tijdens zijn profcarrière voor Anderlecht en Ajax. Hij speelde vijf interlands voor het Nederlands Elftal. Een knieblessure dwong hem om op 30-jarige leeftijd een einde te maken aan zijn carrière.

Postman
In de uitzending van maandag 14 september 2009 zal Remon Stotijn, oftewel Postman, ons meer vertellen over zijn nieuwe album 'Postman'. Ook zal hij ons natuurlijk iets laten horen!

In deze uitzending van DWDD waren Frank Lammers, Jan Mulder, Maarten van Rossem en Stephan Vanfleteren te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 14 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie