Uitzending
DWDD - 8-9-2009

8-9-2009

DWDD

2232 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten van de uitzending van 8 september zijn onder andere: Mariko Peters, Arend Jan Boekestijn, Leo Blokhuis, Willem, Sabine en Ruud van Big Brother en Hummie van der Tonnekreek. Muziek wordt verzorgd door Bram van Sambeek en tafelheer is Giel Beelen.

Mariko Peters
Tweede Kamerlid voor Groen Links - Mariko Peters - bracht onlangs een bezoek aan Kabul. Ze maakt zich zorgen over de veiligheid van de Nederlandse militairen in Afghanistan en komt hier in de uitzending van 8 september over praten.

Arend Jan Boekestijn
Tweede Kamerlid voor de VVD Arend Jan Boekestijn komt in de uitzending van dinsdag 8 september samen met Mariko Peters praten over de militaire missie in Afghanistan.

Leo Blokhuis
Op dinsdag 8 september is Leo Blokhuis te gast. Leo Blokhuis is een expert op muziekgebied. Hoewel hij van huis uit grafisch ontwerper is, kent het grote publiek hem vooral als jurylid van 'Top 2000 à go-go'. Daarnaast werkte hij voor Radio 2 en '2 meter sessies'.

Hummie van der Tonnekreek
Hummie van der Tonnekreek begon als redacteur bij 'Margriet' en maakte carrière als verslaggever bij 'Story'. Hierna volgden haar werkzaamheden bij 'Privé' en 'Weekend' zich op, waardoor ze uitgroeide tot dé 'roddelkoningin van Nederland'. John de Mol maakte haar hoofdredacteur van het succesvolle programma 'Big Brother' dat in 1999 startte.

Giel Beelen
Op dinsdag 8 september schuift Giel Beelen aan als tafelheer. Ook draait hij:
- De nieuwe cd van Mika (The Boy who knew too much);
- De cd van Tiësto: (Kaleidoscope)
- en als laatste de cd van: Geoffrey Gurrumul Yunupingu (Wiyathul).
Giel Beelen is één van de regelmatig terugkerende tafelheren bij DWDD, waar hij bovendien altijd wat van de nieuwste muziek laat...

Bram van Sambeek
Fagottist Bram van Sambeek heeft zaterdag 5 september uit handen van minister Plasterk de Nederlandse Muziekprijs gekregen! De Muziekprijs is de hoogste onderscheiding die ons land op muziekgebied kent. Bram van Sambeek komt vanavond spelen op zijn fagot.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 8 september door de VARA. Te gast waren Leo Blokhuis, Arend-Jan Boekestijn, Mariko Peters, Hummie van der Tonnekreek, Giel Beelen en Bram van Sambeek. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie