Uitzending
DWDD - 10-9-2009

10-9-2009

DWDD

1945 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten in de uitzending van 10 september zijn onder anderen: Jean van de Velde, Martin Koolhoven, Ben Somboogaart, Arnold en Arnold Janssen en Ria Bremer. Muziek wordt verzorgd door Sherry Dyanne en tafeldame is Yvon Jaspers.

Ben Sombogaart
De regisseur Ben Sombogaart komt in de uitzending van 10 september 2009 samen met collega regisseurs Jean van de Velde en Martin Koolhoven praten over de Nederlandse inzendingen voor de Oscars.

Na zijn opleiding aan de Filmacademie in Amsterdam begon hij met het regisseren van televisieseries. Later startte hij zijn samenwerking met schrijver en producent Burny Bos. Met hem...

Martin Koolhoven
De regisseur Martin Koolhoven komt in de uitzending van 10 september 2009 samen met collega regisseurs Ben Somboogaart en Jean van de Velde praten over de Nederlandse inzendingen voor de Oscars.

Van Martin Koolhoven wordt gezegd dat er celluloid door zijn aderen stroomt. Deze succesvolle regisseur van de prachtige film 'Oorlogswinter', 'Suzy Q' en 'Het Schnitzelparadijs', is een...

Jean van de Velde
Scenarioschrijver en regisseur Jean van de Velde komt in de uitzending van 10 september 2009 samen met collega regisseurs Ben Somboogaart en Martin Koolhoven praten over de Nederlandse inzendingen voor de Oscars.

Scenarioschrijver en regisseur Jean van de Velde brak in 1993 door als regisseur en schrijver van de film 'De kleine blonde dood', naar het boek van Boudewijn Büch....

Ria Bremer
Dit jaar is er al vijftig jaar kindertelevisie op de Nederlandse buis te zien. Ria Bremer komt in de uitzending van 10 september vertellen over het historische en - bij mensen die voor 1985 zijn geboren - welbekende kinderprogramma 'Stuif es...

Sherry Dyanne
Haar stem klinkt alsof ze zo uit de jaren zestig is gestapt. Vergelijkingen met Billie Holiday en Dinah Washington zijn dan ook snel gemaakt. Anders dan haar stem doet vermoeden, komt Sherry Dyanne 'all the way' uit Nederland.

Yvon Jaspers
Yvon Jaspers is presentatrice van onder meer de kijkcijferhit 'Boer zoekt vrouw'. Dit programma start aanstaande zondag 13 september weer. In de uitzending van 10 september is Yvon Jaspers tafeldame in De Wereld Draait Door.

Arnold en Arnold Janssen
Vader Arnold Janssen en zijn zoon Arnold komen in de uitzending van 10 september omdat ze te zien zijn in het nieuwe KRO programma: 'Ouders hebben geen seks'. Zondag 13 september start dit programma. Ook seksuologe Maria Schopman is er.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 10 september door de VARA. Te gast waren Arnold Janssen, Ben Sombogaart, Jean van de Velde, Maria Schopman, Martin Koolhoven, Ria Bremer en Yvon Jaspers. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie