Uitzending
DWDD - 7-9-2009

7-9-2009

DWDD

2031 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten van de uitzending van maandag 7 september zijn onder andere: Harry Mulisch, Hans Beerekamp, Jean-Pierre Geelen en Mark Rutte. Muziek wordt verzorgd door Eva Simons en tafelheer is Jan Mulder.

Hans Beerekamp
Op 7 september komt Hans Beerekamp samen met Jean-Pierre van Geelen vertellen over de week van de vernieuwing. Hans Beerekamp is één van de geregeld terugkerende gasten in DWDD. Hij is film- en tv-recensent voor NRC Handelsblad en werd 2004 geridderd tot 'Chevalier dans l'Ordre des Arts et Lettres' voor zijn verdienste voor de Franse cinema.

Jan Mulder
Jan Mulder is graag geziene DWDD-tafelheer. Deze oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht op veel onderwerpen schijnen. Jan Mulder voetbalde tijdens zijn profcarrière voor Anderlecht en Ajax. Hij speelde vijf interlands voor het Nederlands Elftal. Een knieblessure dwong hem om op 30-jarige leeftijd een einde te maken aan zijn carrière.

Mark Rutte
In de uitzending van 7 september 2009 komt Mark Rutte praten over de nieuwe serie ‘Sorry Minister’. De serie is gebaseerd op de Britse tv-serie ‘Yes Minister’ en zal vanaf 7 september om 21.30 uur te zien zijn bij de Vara op Nederland 3.

Harry Mulisch
Teletekst meldde vanochtend absusievelijk dat Harry Mulisch zou zijn overleden. Niets is minder waar, want vanavond 7 september is hij te gast in DWDD. Hij zal onder andere met Matthijs zijn necrologie doornemen.

Eva Simons
Eva Simons is bekend geworden door het tv-programma 'Popstars The Rivals' en de meidengroep 'Raffish' waarmee ze het programma won. Tegenwoordig is ze bekend als soloartiest en heeft ze haar debuutsingel 'Silly Boy' uitgebracht. Het nummer 'Silly Boy' is erg veel bekeken en beluisterd op internet. Vooral omdat het gerucht ging dat het nummer een samenwerking...

Jean-Pierre Geelen
Jean-Pierre Geelen schrijft sinds 1 januari 2009 de dagelijkse televisierecensies op de mediapagina van de Volkskrant. In de uitzending van maandag 7 september 2009 is hij samen met Hans Beerekamp te gast om te praten over de 'Week van de Vernieuwing'.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 7 september door de VARA. Te gast waren Eva Simons, Hans Beerekamp, Harry Mulisch, Jan Mulder, Mark Rutte en Jean-Pierre Geelen. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie