Uitzending
DWDD - 4-9-2009

4-9-2009

DWDD

2593 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten van de uitzending van 4 september zijn: Hedy d'Ancona, Katja Schuurman, Arie Boomsma en Patricia Paay. De muziek wordt verzorgd door Waylon en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Arie Boomsma
Arie Boomsma en de EO gaan uit elkaar. De presentator vertelt in de uitzending van vrijdag 4 september 2009 meer over de volgende stappen in zijn televisiecarrière.

Waylon
Waylon is de artiestennaam van soulzanger Willem Bijkerk. In 2008 werd hij bekend door het programma 'Holland's Got Talent'. Sindsdien is hij de nieuwste soulsensatie van Nederland én de eerste Nederlandse artiest op het Amerikaanse Motown label. Zijn eerste single 'Wicked Way' werd meteen in een hit.

Marc-Marie Huijbregts
Marc-Marie Huijbregts is de knuffelbeer en publiekslieveling van DWDD. Op de vrijdagavond is hij tafelheer. In december 2008 nam hij tijdelijk afscheid, omdat hij het theater weer in ging. Gelukkig is hij nu weer terug.

Patricia Paay
Patricia Paay debuteerde in 1965 als zangeres in het jazz-orkest van haar vader onder de naam 'The Evergreens'. Samen met Anita Meyer en haar zus Yvonne Keeley vormt ze haar eigen backinggroep. Aan het einde van de jaren '60 brengt ze - op aanraden van haar platenmaatschappij EMI - enkele Nederlandstalige nummers uit (zelf zong ze liever jazzy Engelstalig), waarvan de single 'Je bent niet...

Katja Römer-Schuurman
Katja Römer-Schuurman heeft haar grote doorbraak te danken aan haar rol als Jessica Harmsen in de soap 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Samen met haar collega's Guusje Nederhorst en Babbette van Veen vormde ze de meidengroep 'Linda, Roos en Jessica'. Hun bekendste hit is 'Ademnood'. Hierna houdt Katja er nog een solocarrière op na en brengt ze nummers als 'Maar nu heb ik er een', 'Wereldmeid' en...

Hedy d'Ancona
Hedy d'Ancona heeft jarenlang voor de PvdA in de Eerste Kamer en het Europees Parlement gezeten. Daarnaast is zij bekend als een van de oprichtsters van het feministische maandblad 'Opzij', waarvan ze van 1972 tot 1981 ook de hoofdredactrice was. Hedy won meerdere emancipatieprijzen en is bovendien Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 4 september door de VARA. Te gast waren Arie Boomsma, Hedy d'Ancona, Katja Schuurman, Marc-Marie Huijbregts, Patricia Paay en Waylon. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie