Uitzending
DWDD - 15-3-2017

15-3-2017

DWDD

892 x bekeken | 0 reacties
6
Sander van de Pavert
Vandaag gaat Nederland naar de stembus om een nieuwe Tweede Kamer te kiezen. Al weken is er flink campagne gevoerd en waren de lijsttrekkers niet uit de media weg te slaan. Vanavond kijken we met Sander van Pavert (LuckyTV) terug op de afgelopen politieke weken.

Onno Blom
Jan Wolkers was een politiek betrokken schrijver die ook ooit aan een politieke roman begon. Een verhaal over de arbeidersopstand in Amsterdam in de hete zomer van 1966. Zijn biograaf Onno Blom kreeg het materiaal van deze onvoltooide roman onder ogen. Vanavond is Onno Blom bij ons te gast.

Herman Finkers
In het programma 'Verborgen Verleden' gaan bekende Nederlanders op zoek naar hun familiegeschiedenis. Dat moet op de fiets kunnen, dacht cabaretier Herman Finkers over zijn zoektocht. Hij kon zich bijna niet voorstellen dat er ooit een Finkers is geweest die niet in de Achterhoek woonde. Toch komt hij voor verrassingen te staan en moet hij meer kilometers maken, te veel om te fietsen. Aan tafel: Herman Finkers.

Muziek: My Baby
My Baby is een Nederlands-Nieuw-Zeelandse band, die al op Lowlands, Down The Rabbit Hole en Glastonbury stond, door Oost-Europa, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika tourde en een Edison Award met hun tweede album 'Shamanaid' won. Aanstaande vrijdag lanceert de band het langverwachte derde album 'Prehistoric Rhythm' in De Melkweg. Vanavond bij DWDD alvast een voorproefje met hun single 'Make a Hundred': My Baby!

Nico Dijkshoorn
Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. Bekijk al zijn gedichten op onze overzichtspagina.

Halina Reijn
Halina is vanavond de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Halina Reijn, Herman Finkers, Nico Dijkshoorn, Nico Dijkshoorn (dierenarts) en Onno Blom te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 15 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie