Uitzending
DWDD - 20-3-2017

20-3-2017

DWDD

1471 x bekeken | 0 reacties
6
Adriaan van Dis'
DWDD Heimwee is terug! Aanstaande donderdag maken we voor de vijfde keer plaats voor het legendarische boekenprogramma 'Hier is... Adriaan van Dis'. Aan de vooravond van het Boekenbal en daarmee vlak voor de start van de Boekenweek presenteren we ons eigen Boekenweekgeschenk. Op verzoek van DWDD laat Van Dis zijn vermaarde boekenprogramma ‘Hier is... Adriaan van Dis’ herleven, met dank aan de VPRO die de VARA in de gelegenheid stelt een van zijn succesvolle formats uit te zenden. Vanavond maakt Adriaan van Dis zijn gasten bekend.

Diggy Dex, Jayh, Coely, Aisha, Hef en Akwasi
In de muziekbibliotheek van Harvard, die alle invloedrijke albums archiveert, bleek dat één genre ontbrak: hiphop. Daarom worden de komende tijd 200 classic hiphop albums geselecteerd. Welke legendarische albums mogen nooit vergeten worden? Wij vroegen het Diggy Dex, Jayh, Coely, Aisha, Hef en Akwasi.

Muziek: Future Islands
Het tv-optreden in 2014 bij David Letterman veranderde het leven van synthpopband Future Islands compleet. Mede door de intense dansmoves van leadzanger Samuel T. Herring ging het optreden viral en werd meer dan 1,7 miljoen keer bekeken op Youtube. Op 7 april brengen ze alweer hun vijfde album ‘The Far Field’ uit. Gisteravond gaf de band een concert in de Oedipus Brouwerij in Amsterdam en deze zomer zijn ze te zien als één van de hoofdacts op Lowlands. Vanavond spelen ze bij ons hun single ’Ran’!

Ali B
Ali B. zal vanavond als side-kick van Matthijs van Nieuwkerk optreden.

In deze uitzending van DWDD waren Adriaan van Dis en Ali B. te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 20 maart door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie