Uitzending
DWDD - 13-2-2017

13-2-2017

DWDD

1674 x bekeken | 0 reacties
6
Jan Mulder
Jan Mulder brengt een ode aan Ajax-icoon Piet Keizer.

Prem Radhakishun, Maurice de Hond en Erik Dijkstra
Veel politiek nieuws de afgelopen week: DENK bleek nepaccounts te beheren om sociale media te beďnvloeden, het RTL-debat werd door Wilders en Rutte afgezegd, terwijl beide heren het op Twitter met elkaar aan de stok kregen. Aan tafel: Prem Radhakishun, Maurice de Hond en Erik Dijkstra.

Adriaan van Dis
Op 17 februari opent in het Rijksmuseum de tentoonstelling: ‘Goede Hoop – Zuid-Afrika en Nederland vanaf 1600’. 400 jaar bewogen geschiedenis in 300 voorwerpen. Adriaan van Dis heeft een sterke band met het land. Hij studeerde er, schreef er boeken over én maakte daar het tv-programma ‘Van Dis in Afrika'. Van Dis maakte de audiotour bij de tentoonstelling en schreef mee aan de catalogus. Hij gaat in op de relatie tussen beide landen, die boeiend, doch vaak pijnlijk bleek.

Jeangu Macrooy
Gisteren werden de Grammy Awards uitgereikt, het muzikale equivalent van de Oscars. Grote winnaars waren Beyoncé en Adele. Laatstgenoemde bracht een ode aan George Michael, die vorig jaar op Eerste Kerstdag overleed. Wegens technische problemen moest ze haar eerbetoon na 40 seconden opnieuw beginnen, maar indrukwekkend was het. Aanleiding voor ons om de WHAM!-zanger vanavond te gedenken met een groots eerbetoon met Jeangu Macrooy, die hoopt vanavond een Edison Award in de wacht te slepen, en topvocalisten Mingue, Ntjam Rosie, Laise Sanches, Sarah-Jane, Kris Berry, Miguel van Dillenburg, Thom Hoorweg en Furlan Felter.

Eva Cleven
Eva Cleven, DJ bij FunX en presentatrice Het Klokhuis, maakt vanavond haar debuut als tafeldame!

Eva Cleven

In deze uitzending van DWDD waren Jan Mulder, Adriaan van Dis, Erik Dijkstra, Eva Cleven, Maurice de Hond en Prem Radhakishun te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 13 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie