Uitzending
DWDD - 11-5-2015

11-5-2015

DWDD

2287 x bekeken | 0 reacties
6
Halina Reijn
Vandaag is de dag na moederdag. Voor sommige vrouwen een dag om extra te genieten van hun kroost, voor anderen een pijnlijke herinnering aan het feit dat ze ondanks hun kinderwens geen koters hebben. Omdat het om biologische redenen niet lukt. Of omdat de vrouwen geen partner kunnen vinden. Halina Reijn is zo’n vrouw. Vanochtend schreef zij een column in De Morgen waarin zij vertelt over haar verdriet en het onbegrip dat zij tegenkomt.

Speelfilm Ventoux
Het boek Ventoux van Bert Wagendorp was een ware bestseller, er gingen meer dan 100.000 exemplaren over de toonbank. De roman, waarin een vriendengroep op middelbare leeftijd terugblikt op een dramatische wielrenvakantie in hun tienerjaren, is nu verfilmd en gaat op 12 mei in première. Aan tafel regisseur Nicole van Kilsdonk met een groot deel van de cast! Wilfried de Jong, Leopold Witte en Kasper van Kooten spelen de volwassenen. Ook in de studio: Abbey Hoes, Martijn Lakemeier, Alex Hendrickx, Jonas Smulders, Jip van den Dool en Bram Verrecas, zij spelen de tieners in de film.

In deze uitzending van DWDD waren Abbey Hoes, Bert Wagendorp, Halina Reijn, Kasper van Kooten, Leopold Witte, Martijn Lakemeier, Nicole van Kilsdonk en Wilfried de Jong te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 11 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie