Uitzending
DWDD - 8-5-2015

8-5-2015

DWDD

1781 x bekeken | 0 reacties
7
Biobank met tumorcellen dikke darmkanker
Onderzoekers van het Hubrecht Instituut voor stamcelonderzoek hebben een biobank met levende tumorcellen opgezet. Tumoren, die dikkedarmkanker kunnen veroorzaken, kunnen worden opgekweekt om zo verder onderzocht te worden. Met deze baanbrekende techniek kan in de toekomst voor individuele patiënten het best werkende geneesmiddel wellicht gevonden worden nadat dit is getest op een kweektumor. De komende twee jaar worden er nog testen gedaan. Aan tafel leider van het onderzoek professor Hans Clevers.

Ode aan moeder
Omdat het aanstaande zondag Moederdag is hebben we aantal Nederlandse rappers gevraagd om, in navolging van artiesten als 2Pac, een ode aan hun moeder te brengen. Rappers Digitzz, Keizer en Darryl laten vanavond bij ons een hommage aan hun moeder horen.

Muziek: Eleonor Coco
De Amsterdamse zangeres en songwriter Eleonor Coco werd in april 3FM Serious Talent met haar single ‘Bring U Back’. Volgende maand verschijnt, op vinyl, haar EP ‘U’ met zoete en punky liedjes over de liefde en alles wat daar bij komt kijken. Vanavond is zij bij ons te horen!

De Week Draait Door: Dominee Gremdaat
Dominee Gremdaat heeft het vanavond over 'Fuck de koning'.

De week draait door: Jean-Paul Lilipaly
Errol Brown, frontman van Hot Chocolate, overleed afgelopen woensdag op 71-jarige leeftijd. De discoband had in de jaren 70 en 80 hits als ‘You Sexy Thing’ en ‘It Started With A Kiss’. Aan tafel: Jean-Paul Lilipaly, zanger van The Black Marble Selection.

Stand-up Comedy: Peter Pannekoek
Peter Pannekoek sluit de week af in stand-up comedy.

Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts
Ook bij deze media-uitzending is Marc-Marie natuurlijk de sidekick van Matthijs

In deze uitzending van DWDD waren Marc-Marie Huijbregts en Paul Haenen te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 8 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie