Uitzending
DWDD - 24-2-2017

24-2-2017

DWDD

1615 x bekeken | 0 reacties
4
Met Ryanne van Dorst, Robin de Puy, Eva Jinek en Jeroen Pauw. Muziek is er van huisband Sue the Night en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts. Ryanne van Dorst, voorheen bekend als Elle Bandita, presenteert de 4-delige tv-serie Geslacht! waarin zij onderzoekt welke rol gender speelt in onze maatschappij

Media-uitzending: Robin de Puy - Fotograaf Platon
De documentaireserie 'Abstract – The art of Design', is 10 februari op Netflix online gegaan. Een serie over de allerbeste designers ter wereld, in brede zin: het gaat van sneakers tot lettertypen. De gevierde fotograaf Platon is onderwerp van de zevende aflevering. Aan tafel fotografe Robin de Puy.

Media-uitzending: Eva Jinek & Jeroen Pauw - Jinek & Pauw
Jeroen Pauw en Eva Jinek gaan van 27 februari tot en met 17 maart samen de talkshow ‘Pauw & Jinek: De Verkiezingen’ presenteren. Jeroen en Eva blikken samen terug op de afgelopen politieke maand.

Muziek is er vanavond van onze huisband Sue the Night en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts

In deze uitzending van DWDD waren Eva Jinek en Jeroen Pauw te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 24 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie