Uitzending
Door Het Oog Van De Naald - Aflevering 3

Aflevering 3

Door Het Oog Van De Naald

26-10-2017

| 3762 x bekeken | 0 reacties
7
De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten maken. Anja en Rianca krijgen op hun jurk behoorlijk hard jurycommentaar en dat hakt er flink in bij de Brabantse naaivriendinnen. Verder komt Esmée van Kampen langs. Zij wil graag dat de koppels een tuniek voor haar maken. Dat is wel even wat anders, want zij heeft een maatje meer. Maik heeft in ieder geval de grootste lol wanneer Esmée haar kleding past, want sommige creaties werken bij hem enorm op de lachspieren! Lukt het Soufian en Niek om in de wedstrijd te blijven?

De presentatie was in handen van Nicolette van Dam. Deze uitzending van het programma Door Het Oog Van De Naald met de titel Aflevering 3 werd uitgezonden op woensdag 11 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee