Programma
Sint & De Leeuw

Sint & De Leeuw

8
Jaarlijks terugkerend programma op pakjes avond, Paul de Leeuw ontvangt Sinterklaas Een show van de Vara waarin mensen samen met Paul en de Sint leuke verrassingen en mooie gedichten aan de gelukkige geven.
 • Sint & De Leeuw

  1362 x bekeken | 5-12-2023
  Sint & De Leeuw - 5-12-2023
  7
  Traditiegetrouw viert Sinterklaas pakjesavond met Paul de Leeuw. In de studio ontvangen ze gasten die er een heerlijk avondje van maken. Sint proeft een bijzondere burger, speelt een nostalgisch spel en er is muziek met... Bekijk uitzending
 • Sint & De Leeuw

  917 x bekeken | 5-12-2022
  Sint & De Leeuw - 5-12-2022
  7
  Deze uitzending van het programma Sint & De Leeuw werd uitgezonden op maandag 5 december door RTL4. Bekijk uitzending
 • Sint & De Leeuw

  3828 x bekeken | 5-12-2017
  Sint & De Leeuw - 5-12-2017
  6
  In deze uitzending van Sint & De Leeuw was Paul de Leeuw te gast. De presentatie was in handen van Sinterklaas. Deze uitzending van het programma Sint & De Leeuw werd uitgezonden op dinsdag 5 december door de VARA. Bekijk uitzending
 • Sint & De Leeuw

  7554 x bekeken | 4-12-2016
  Sint & De Leeuw - 4-12-2016
  7
  Traditiegetrouw bezoekt Sinterklaas Paul de Leeuw. Paul en Sint maken er een vrolijke bonte avond van met diverse gasten. Traditiegetrouw bezoekt Sinterklaas op het heerlijk avondje Paul de Leeuw. In dit speciale... Bekijk uitzending
 • Sint & De Leeuw

  5268 x bekeken | 4-12-2015
  Sint & De Leeuw - 4-12-2015
  7
  Paul en Sint maken er een vrolijke bonte avond van met diverse gasten. Traditiegetrouw bezoekt Sinterklaas op het heerlijk avondje Paul de Leeuw. Dit jaar voor het eerst in het Oude Luxor van Rotterdam. In het speciale... Bekijk uitzending
 • Sint & De Leeuw

  2902 x bekeken | 5-12-2014
  Sint & De Leeuw - 2014
  7
  Het bezoek van Sinterklaas aan Paul de Leeuw is inmiddels al bijna net zo n traditie als pakjesavond zelf. Paul de Leeuw laat met behulp van de Sint weer de nodige wensen in vervulling gaan. Het bezoek van Sinterklaas... Bekijk uitzending
 • Sint & De Leeuw

  2042 x bekeken | 5-12-2013
  Sint & De Leeuw - Sinterklaas in Langs de Leeuw
  8
  Zoals altijd rijdt Sinterklaas ook dit jaar de studio van Paul de Leeuw niet stilletjes voorbij. Het belooft een gezellige avond te worden vol cadeautjes, lootjes en pepernootjes. De presentatie was in handen van Paul... Bekijk uitzending
 • Sint & De Leeuw

  4306 x bekeken | 5-12-2012
  Sint & De Leeuw - Langs Sint en de Leeuw
  6
  Met een kakelverse Sinterklaas, verrassende Zwarte Pieten, good old Lee Towers, Blade Babe Marlou van Rhijn, LA The Voices en natuurlijk veel cadeautjes, lootjes en pepernootjes! In deze uitzending van Sint & De... Bekijk uitzending
 • Sint & De Leeuw

  3476 x bekeken | 3-12-2011
  Sint & De Leeuw - 3-12-2011
  8
  De oude, vertrouwde goedheiligman is te gast zijn bij het programma Pau!l & Sint!. Ook zal zijn paard Amerigo meekomen naar de studio in Almere. Naast Sinterklaas zitten op de paarse bank: filmregisseur en tv-producent... Bekijk uitzending
 • Sint & De Leeuw

  2770 x bekeken | 4-12-2010
  Sint & De Leeuw - Sint en De Leeuw
  8
  Ook dit jaar viert Sinterklaas geheel volgens traditie zijn verjaardag met Paul de Leeuw. Alles draait om de wensen, cadeautjes en optredens van mensen met een verstandelijke beperking. Hoofdpiet leidt de boel in goede... Bekijk uitzending
Nieuws over Sint & De Leeuw
 • Sint & De Leeuw - Is weer terug

  Is weer terug

  30-11-2023

  Ook dit jaar zal Paul de Leeuw traditiegetrouw Sinterklaas ontvangen op Pakjesavond. Maar wat gaan de 61-jarige presentator en de Sint dit jaar dan doen op pakjesavond? Er is zoals altijd tijd voor nostalgische spelletjes zoals de toren van Pisa uit de Honeymoonquiz en uiteraard het Wie-Kent-Kwis caviaspel mag niet missen. Er wordt een feestje van gemaakt, vol met cadeautjes en verassingen zoals een paardensafari, het proeven van bijzondere mensen en tangodansen.

  Paul de Leeuw heeft maar één wens voor Sinterklaas. Paul gaat graag samen met Simon Keizer een liedje zingen voor Sinterklaas. We zijn natuurlijk allemaal erg benieuwd naar het liedje van Simon en Paul, na de break-up van Nick & Simon. Simon en Paul worden begeleid door de band van niemand minder dan Miguel Wiels.

  Kan je maar niet genoeg krijgen van Sinterklaas? Kijk dan op 5 december om 20:30 naar de BNNVARA op NPO 1.
  Lees verder
 • Sint & De Leeuw - Sinterklaas viert verjaardag bij Paul de Leeuw

  Sinterklaas viert verjaardag bij Paul de Leeuw

  5-12-2022

  Sinterklaas sluit zijn bezoek aan Nederland traditiegetrouw af bij Paul de Leeuw. De Goedheiligman stapt dit jaar niet bij De Leeuw in de bus om door Nederland te rijden, maar is na twee coronajaren weer uitgenodigd in een grote tv-studio vol met publiek voor een bonte avond vól verrassingen.

  Bij Paul en Sinterklaas komen verschillende mensen langs die iets hebben op te biechten, ergens excuses voor willen maken of even bij de Sint op schoot willen zitten. Emma Heesters zal de Sint op zijn verjaardag toezingen onder begeleiding van de speciale One Love Band met Edwin Evers.

  Sint & De Leeuw is dit jaar niet te zien op NPO 1, maar vanwege het WK voetbal op zusterzender NPO 3. Paul was met zijn Sinterklaasshow net weer twee jaar terug op NPO 1, nadat hij drie jaar lang op pakjesavond Sint & Paul Pakken Uit! had gemaakt voor RTL4. De uitzending begint om 20:25 uur.
  Lees verder
 • Sint & De Leeuw - Paul de Leeuw voor het eerst met Sinterklaasshow op RTL4

  Paul de Leeuw voor het eerst met Sinterklaasshow op RTL4

  6-12-2018


  Het heerlijk avondje is gekomen en daarom pakt Paul de Leeuw vanavond groots uit met zijn eerste Sinterklaasshow op RTL4. Samen met Sinterklaas brengt Paul verschillende wensen in vervulling en worden er surprises uitgedeeld. Ook komt zangeres Anouk optreden voor de Goedheiligman.

  Uit alle inzendingen zijn de meest ontroerende en grappige wensen geselecteerd, die op Pakjesavond worden vervuld. Ook bij RTL4 staat de Sinterklaasshow onder muzikale begeleiding van de band van Miguel Wiels, die ook in de programma’s van Paul op NPO 1 aan de zijde van de presentator stond.

  NPO 1 komt vanavond met de nieuwe Sinterklaasshow ‘Sinterklaas, wie kent hem niet?’, waarin Richard Groenendijk, Sander Lantinga, Maan de Steenwinkel, Anita Witzier, Gregory Sedoc en Erik van Muiswinkel onder leiding van Dieuwertje Blok en Frank Evenblij de strijd met elkaar aan gaan.
  Lees verder
 • Sint & De Leeuw - Sinterklaas gaat weer naar huis

  Sinterklaas gaat weer naar huis

  6-12-2017


  Het is inmiddels een traditie dat Sinterklaas zijn verjaardag viert bij Paul de Leeuw. Gisteravond was op Pakjesavond vanuit het Oude Luxor Theater in Rotterdam het BNNVARA-programma Sint & De Leeuw te zien, waarin Paul samen met Sinterklaas verschillende wensen in vervulling liet gaan.

  Vanuit het Oude Luxor Theater maakte Paul en de Sint een vrolijke, bonte avond van met diverse gasten. Sinterklaas maakte weer veel mensen in de zaal blij met uiteenlopende cadeaus, van zwembroeken tot een duet. En dat alles onder muzikale leiding van de Miguel Wiels band.

  Paul de Leeuw en Sinterklaas speelde in Sint & De Leeuw een eigen versie van Miljoenenjacht met Sinterklaascadeautjes. In elk koffertje zat een cadeautje voor iemand in het publiek, uiteenlopend van een eigen geschreven gedicht op muziek tot een suikervrije Sinterklaas van chocolade.
  Lees verder
 • Sint & De Leeuw - Sinterklaas te gast bij Paul de Leeuw

  Sinterklaas te gast bij Paul de Leeuw

  5-12-2016

  Het is vandaag Pakjesavond! Paul de Leeuw ontving zondagavond Sinterklaas in Sint & De Leeuw. Paul en Sint zorgden gisteravond voor een vrolijke, bonte avond van met diverse gasten. Vol verwachting klopte de vele harten van het publiek in het Oude Luxor in Rotterdam.

  Sinterklaas nam dit jaar opnieuw geen gewone Pieten mee naar Sint & De Leeuw, maar bezocht Paul met Kanariepieten. De Kanariepieten werden op Social Media veel besproken. Vorig jaar kreeg Paul bezoek van Sinterklaas en zijn ‘Tieten’, Pieten met een ontbloot bovenlijf en geverfde borsten.

  Paul de Leeuw keert in 2017 terug op de zaterdagavond met een soortgelijk tv-programma, maar dan zonder Sinterklaas. Mensen kunnen in het nieuwe zaterdagavondprogramma Wie Steelt M’n Show? in het theater hun zang, dans of andere talenten laten zien aan de allround entertainer.
  Lees verder