Uitzending
Door Het Oog Van De Naald - Aflevering 1

Aflevering 1

Door Het Oog Van De Naald

12-10-2017

| 10849 x bekeken | 0 reacties
7
De duo's zetten hun tanden in een opdracht om een kort sexy jurkje te maken dat ge´nspireerd is op Barbie. De verschillen tussen de koppels worden direct duidelijk. Zo kiest Frank liever voor een print over the top, terwijl zijn Petra toch meer voor 'gewoontjes' gaat. Het duo dat de jury weet te overtuigen, heeft als enige een streepje voor in de tweede opdracht: een persoonlijke doorpas met Dennis Weening. De RTL 5-presentator mag het spits afbijten en is de eerste waar de naaisetjes een opdracht voor mogen maken: een hoodie, oftewel een stoere capuchontrui. Want volgens Dennis is dat het enige wat nog ontbreekt in zijn kledingkast. Samen met de jury beoordeelt hij alle hoodies. Het allerbeste duo plaatst zich direct voor de volgende aflevering. Voor de andere stellen betekent dit een bloedstollende eliminatieronde.

In deze uitzending van Door Het Oog Van De Naald was Dennis Weening te gast. Deze uitzending van het programma Door Het Oog Van De Naald met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op woensdag 28 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee