Uitzending
Door Het Oog Van De Naald - Aflevering 2

Aflevering 2

Door Het Oog Van De Naald

19-10-2017

| 4890 x bekeken | 1 reacties
6
De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor verhitte gemoederen bij de kleurrijke Petra en haar iets meer behouden dochter Aliet. Het duo dat het jumpsuit het mooiste maakt heeft als enige een persoonlijke doorpas met Robin Martens. Zij vraagt de kandidaten namelijk het ultieme feestjurkje te maken voor een feestje van 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Het duo dat volgens Robin het mooiste jurkje maakt is verzekerd van een plek in de volgende aflevering. Het lot van de overige duo's is in handen van de jury die op basis van de twee opdrachten bepaalt wie de strijd moet verlaten.

In deze uitzending van Door Het Oog Van De Naald was Robin Martens te gast. De presentatie was in handen van Nicolette van Dam. Deze uitzending van het programma Door Het Oog Van De Naald met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op woensdag 4 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee