Uitzending
Door Het Oog Van De Naald - Aflevering 8

Aflevering 8

Door Het Oog Van De Naald

30-11-2017

| 5260 x bekeken | 0 reacties
6
In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend duo aan dat de finale voortijdig moet verlaten. De twee beste duo's krijgen de bijzondere opdracht van Addy van den Krommenacker om een avondjurk te maken voor Lieke van Lexmond. Ze werken daarbij met zijn patroon en erg dure paillettenstof. Dat is echte couture en het werken met deze zware stof vereist enorm veel techniek en creativiteit. De jurk waar Lieke uiteindelijk de catwalk mee opkomt, is de jurk van het winnende duo.

In deze uitzending van Door Het Oog Van De Naald waren Addy van den Krommenacker en Lieke van Lexmond te gast. De presentatie was in handen van Nicolette van Dam. Deze uitzending van het programma Door Het Oog Van De Naald met de titel Aflevering 8 werd uitgezonden op woensdag 18 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee