Uitzending
Door Het Oog Van De Naald - Aflevering 7

Aflevering 7

Door Het Oog Van De Naald

23-11-2017

| 4136 x bekeken | 0 reacties
6
De eerste opdracht is gelijk een pittige. De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Iedereen maakt daar weer een eigen vertaling van. Anje en Nelly vinden het jasje van Marianne en Louise iets voor een fanfarecorps of een stationschef. Victoria Koblenko, actrice en bovenal fashionista en muze van verschillende ontwerpers, komt langs. Zij wil graag een mooie kokerrok die ze op verschillende gelegenheden kan dragen. Aan Nicolette vertelt zij waarom zij zo dol is op mode. Alle duo's gaan druk aan de slag. Helaas maakt een van de koppels een cruciale fout bij deze laatste opdracht.

In deze uitzending van Door Het Oog Van De Naald was Victoria Koblenko te gast. De presentatie was in handen van Nicolette van Dam. Deze uitzending van het programma Door Het Oog Van De Naald met de titel Aflevering 7 werd uitgezonden op woensdag 11 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee