Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
De wandeling - Truus Menger en Mohammed Allach

Truus Menger en Mohammed Allach

De wandeling

5-9-2008

| 3251 x bekeken | 0 reacties
7
KRO De Wandeling bestaat dit jaar tien jaar. Dit wordt in de maand mei gevierd met vijf speciale jubileumuitzendingen. Hella van der Wijst ontvangt op een bijzondere locatie in Overijssel een negental gasten uit de afgelopen tien jaar. In Hella’s Herberg blikt zij samen met hen terug op de eerdere uitzending en horen wij hoe het deze gasten in de afgelopen jaren is vergaan. In de eerste jubileumuitzending op 2 mei zijn Truus Menger en Mohammed Allach haar gasten.

De beeldhouwster Truus Menger zat tijdens de Tweede Wereldoorlog in het gewapende verzet. Zij behoorde tot de groep van Hannie Schaft. Truus Menger is inmiddels 85 jaar. Wat is er over van haar strijdlust?

Mohammed Allach was ten tijde van de eerste wandeling profvoetballer bij FC Groningen. Inmiddels is hij gestopt met voetballen en is hij technisch directeur bij VVV Venlo. Ook Mohammed Allach is maatschappelijk betrokken. Hij behoort tot een groep young professionals van Marokkaanse komaf, die een nieuwe toekomstvisie voor Nederland wil ontwikkelen. Wat is er met zijn carrière en privé-leven gebeurd?

Deze uitzending van het programma De wandeling met de titel Truus Menger en Mohammed Allach is uitgezonden op vrijdag 5 september door de KRO. Te gast waren Mohammed Allach en Truus Menger. De presentatie was in handen van Hella van der Wijst. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie