Uitzending
De leugen regeert - 20-2-2009

20-2-2009

De leugen regeert

1474 x bekeken | 1 reacties
6
'De media versterken de economische crisis', zegt Jaap van Duijn, beleggingsexpert en oud-topman van Robeco. De media hebben maandenlang gespeculeerd dat de kredietcrisis over zou slaan in een recessie en dat maakt consumenten voorzichtig, waardoor de crisis weer wordt versterkt. Een debat tussen Jaap van Duijn, economisch journalist Michiel Bosgra en anderen.

Wat heb je aan een rampenzender, als die niet bericht over een calamiteit? Dat vroegen veel mensen zich af toen er vorige week vrijdag een felle brand uitbrak op de raffinaderij van Q8 in Europoort. Radio Rijnmond schoot volgens velen tekort en de regionale tv besteedde er helemaal geen aandacht aan.

Verder de wekelijkse column van Francisco van Jole.

In de mediaraad zitten Frits Wester, politiek verslaggever van RTL Nieuws, en Arnold Karskens, oorlogsverslaggever voor onder andere De Pers.

Presentatie: Felix Meurders.

Deze uitzending van het programma De leugen regeert is uitgezonden op vrijdag 20 februari door de VARA. Te gast waren Frits Wester, Arnold Karskens, Francisco van Jole en Jaap van Duijn. De presentatie was in handen van Felix Meurders.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie