Uitzending
De leugen regeert - 6-2-2009

6-2-2009

De leugen regeert

2479 x bekeken | 0 reacties
7
Een gesprek met Bas Haan, auteur van het boek De Deventer moordzaak

Het complot ontrafeld. De Deventer moordzaak is één van de meest geruchtmakende moordzaken ooit. Uiteindelijk werd Ernst Louwes schuldig bevonden. Desondanks blijven mensen geloven in diens onschuld. Is dat gebaseerd op hard bewijs of op berichten in de media?

De Vlaamse plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs is kwaad op het programma Das je goed recht van SBS6. Dames, wier borstvergroting is mislukt, beklagen hem in de uitzending. Hoeyberghs vindt dat hij niet de gelegenheid kreeg om adequaat te reageren.

De Stasi, de Oost-Duitse geheime dienst, gebruikte westerse journalisten om te spioneren. Het gaat hierbij om journalisten, waarvan een aantal vandaag de dag nog werkt in de media, en soms op hoge posities.

Francisco van Jole gaat het hebben over het onderzoek naar de Irak-oorlog.

In de mediaraad Pieter Jan Hagens, presentator van EénVandaag en Medische missers (AVRO), en Altan Erdogan, hoofdredacteur van Revu.

Presentatie: Felix Meurders.

Deze uitzending van het programma De leugen regeert is uitgezonden op vrijdag 6 februari door de VARA. Te gast waren Altan Erdogan, Bas Haan, Francisco van Jole en Pieter Jan Hagens. De presentatie was in handen van Felix Meurders.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie