Uitzending
De Dino Show - Berget Lewis, Mr. Probz & Fred van Leer

Berget Lewis, Mr. Probz & Fred van Leer

De Dino Show

24-11-2013

| 7261 x bekeken | 0 reacties
8
Dino show 1Op 24 november begint het vijfde seizoen van De Dino Show! Te gast in deze eerste uitzending: zangeres Berget Lewis, hiphopartiest Mr. Probz en stylist Fred van Leer! Zij nemen plaats op de rode bank van Jandino Asporaat.

Mr. Probz kan worden gezien als een frisse wind in de Nederlandse muziekwereld. Dit jaar scoorde hij een enorme hit met het nummer Waves. Berget Lewis draait al twintig jaar mee in de muziekindustrie; ze werd bekend als achtergrondzangeres van grote Nederlandse artiesten. Onlangs bracht ze haar tweede album uit. Bij De Dino Show brengen Mr. Probz en Berget samen een uniek duet! Fred van Leer is een van de bekendste stylisten van Nederland. Hij is ook coach in Holland’s Next Topmodel.

Natuurlijk zijn er weer hilarische filmpjes, waaronder het populaire ‘FC Kip’; het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank. Dit seizoen met nieuwe type’tjes: Team Kaketoe en Roy Donders! Kijken dus!

In deze uitzending van De Dino Show waren Berget Lewis en Fred van Leer te gast. De presentatie was in handen van Jandino Asporaat. Deze uitzending van het programma De Dino Show met de titel Berget Lewis, Mr. Probz & Fred van Leer werd uitgezonden op zondag 24 november door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie