Uitzending
De Dino Show - Jamai Loman, Kim Kötter, MC Fit!

Jamai Loman, Kim Kötter, MC Fit!

De Dino Show

29-12-2013

| 3864 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in deze Oud & Nieuw uitzending: zanger Jamai Loman, presentatrice en model Kim Kötter en rapper MC Fit! Zij nemen plaats op de rode bank van Jandino Asporaat. Met nieuwe sketches en natuurlijk FC Kip!

Jamai Loman werd bekend als winnaar van het eerste seizoen van Idols en maakte daarna carriere als musicalster. Vlak voor het einde van 2013 scoort hij nog een hit met het nummer ‘Wake Me Up!’. Jandino maakt samen met Jamai een musicalversie van FC Kip! Presentatrice en model Kim Kötter zit in de organisatie van de Miss Nederland-verkiezing. Zij neemt Miss Universe Nederland en Miss World Nederland mee op de bank van Jandino. MC Fit ken je van de rapgroep Flinke Namen en van het nummer ‘Stapje Terug’, dat hij dit jaar samen met Laura Jansen uitbracht. Voor dames die in het nieuwe jaar graag ten huwelijk gevraagd willen worden: MC Fit geeft in De Dino Show een goede tip!

In deze uitzending van De Dino Show waren Jamai Loman en Kim Kötter te gast. De presentatie was in handen van Jandino Asporaat. Deze uitzending van het programma De Dino Show met de titel Jamai Loman, Kim Kötter, MC Fit! werd uitgezonden op zondag 29 december door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie