Uitzending
De Dino Show - 9-6-2013

9-6-2013

De Dino Show

3342 x bekeken | 0 reacties
7
Zondag 9 juni: Hans Klok, Alain Clark en I Am Aisha

ZoAflevering8_juistndag 9 juni is het weer tijd voor De Dino Show! Het is alweer de laatste aflevering van dit seizoen. Met te gast: illusionist Hans Klok, zanger Alain Clark en hiphopartieste I Am Aisha! Zij nemen plaats op de rode bank van Jandino Asporaat.

Hans Klok is de bekendste illusionist van Nederland en hij toert binnenkort door het land met zijn show The New Houdini. Dus natuurlijk kunnen wat spectaculaire trucs niet uitblijven in deze show! Alain Clark’s grootste hit is Father and Friend. In deze show laat hij zijn nieuwste single horen. Hiphopartieste I Am Aisha speelt met Alain wie de grootste Michael Jackson-kenner is en laat Hans zien dat zij ook wat trucjes kan.

De gesprekken worden afgewisseld met hilarische filmpjes, waaronder het populaire ‘FC Kip’; het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank.

Deze uitzending van het programma De Dino Show is uitgezonden op zondag 9 juni door NTR. Te gast waren Alain Clark en Hans Klok. De presentatie was in handen van Jandino Asporaat.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie