Uitzending
De Dino Show - 12-5-2013

12-5-2013

De Dino Show

8853 x bekeken | 0 reacties
9
Zondag 12 mei is het weer tijd voor De Dino Show! Met hoog bezoek: niemand minder dan de échte Churandy Martina, Gordon en Fajah Lourens komen langs! Zij nemen plaats op de rode bank van Jandino Asporaat.

De sketches met Jandino als Churandy Martina zijn een groot succes. Nu gaat Dino in gesprek met de echte Churandy! Wat zijn de verborgen talenten van de altijd blije Olympische atleet? Gordon behoeft natuurlijk geen verdere introductie; maar is er iets dat we nog niet van hem weten? Hij neemt plaats in de biechtstoel. Fajah Lourens kennen we als actrice en deejay. In Expeditie Robinson liet zij een andere kant van zichzelf zien. Ze vertelt nu hoe het er écht aan toeging op het eiland. Met deze gasten belooft het een knallende show te worden!

De gesprekken worden afgewisseld met hilarische filmpjes, waaronder het populaire ‘FC Kip’; het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank.

Deze uitzending van het programma De Dino Show is uitgezonden op zondag 12 mei door NTR. Te gast waren Churandy Martina en Fajah Lourens. De presentatie was in handen van Jandino Asporaat.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie