Uitzending
De Dino Show - Timor Steffens, Frans Duijts en Joseph Klibansky

Timor Steffens, Frans Duijts en Joseph Klibansky

De Dino Show

1-12-2013

| 7858 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in deze uitzending: danser Timor Steffens, zanger Frans Duijts en kunstenaar Joseph Klibansky. Zij nemen plaats op de rode bank van Jandino Asporaat. Met nieuwe sketches en natuurlijk FC KipDe Dino Show 1dec.

Timor Steffens begon ooit bij So You Think You Can Dance en behoort inmiddels tot de beste dansers ter wereld. Hij heeft met de grootste artiesten gedanst: Beyoncé, Madonna en Michael Jackson. Hoe houdt Jandino zich naast hem staande als zij samen dansen? Frans Duijts is een van de bekendste volkszangers van het land. Onlangs bracht hij zijn nieuwe album uit. Jandino doet een battle met hem. En Joseph Klibansky is één van de bestbetaalde jonge kunstenaars. Hij heeft ook het artwork gedaan voor albums van Armin van Buuren en heeft een bijzonder en kostbaar kunstwerk meegenomen.

De gesprekken worden afgewisseld met hilarische filmpjes, waaronder het populaire ‘FC Kip’; het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank. Met nieuwe type’tjes: Team Kaketoe en Roy Donders.

In deze uitzending van De Dino Show waren Michael Jackson, Timor Steffens en Frans Duijts te gast. De presentatie was in handen van Jandino Asporaat. Deze uitzending van het programma De Dino Show met de titel Timor Steffens, Frans Duijts en Joseph Klibansky werd uitgezonden op zondag 1 december door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie