Uitzending
De Dino Show - Roué Verveer, Kim-Lian van der Meij en Sjaak!

Roué Verveer, Kim-Lian van der Meij en Sjaak!

De Dino Show

8-12-2013

| 7312 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de uitzending van zondag 8 december: cabaretier Roué Verveer, presentatrice/zangeres Kim-Lian van der Meij en rapper Sjaak! Zij nemen plaats op de rode bank van Jandino Asporaat. Met nieuwe sketches en natuurlijk FC Kip!

De Dino Show Afl 3Roué Verveer is bekend als cabaretier en zit samen met Jandino in de cabaretgroep Caribbean Combo. Hij staat binnenkort in de Nederlandse theaters met in december extra voorstellingen van zijn show Typisch Surinaams. Roué bekent een van zijn heimelijke genoegens. We kennen Kim-Lian van der Meij al jaren als presentatrice, zangeres en musicalster. Zij vertelt over haar overstap naar SBS in het nieuwe jaar. Rapper Sjaak heeft meer dan 80 miljoen views op Youtube. Onlangs verscheen zijn eerste album getiteld StrijderSysteem.

De gesprekken worden afgewisseld met hilarische filmpjes, waaronder het populaire ‘FC Kip’; het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank. Met nieuwe typetjes: Team Kaketoe en Roy Donders.

In deze uitzending van De Dino Show waren Roue Verveer en Kim-Lian van der Meij te gast. De presentatie was in handen van Jandino Asporaat. Deze uitzending van het programma De Dino Show met de titel Roué Verveer, Kim-Lian van der Meij en Sjaak! werd uitgezonden op zondag 8 december door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie