Uitzending
Beau - Aflevering 4

Aflevering 4

Beau

7-5-2020

| 488 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

Een greep uit het oeuvre van Freek de Jonge
Goed nieuws voor liefhebbers van Freek de Jonge! Hij heeft het overgrote deel van alles wat hij de afgelopen veertig jaar heeft gemaakt - en dan hebben we het over oudejaarsconferences, nieuwjaarsconferences, theatershows, muziektheater én tentoonstellingen - op YouTube gezet. Dat alles is samen goed voor maar liefst tweehonderd uur aan beeldmateriaal.

Hoe pakt de rechtszaak van Cambuur en De Graafschap uit?
Door het coronavirus, heeft de KNVB besloten de competitie stil te leggen. Niemand kan degraderen, maar tegelijkertijd kan ook niemand promoveren. Slecht nieuws voor Cambuur en De Graafschap, die een rechtszaak zijn gestart.

Youri Mulder: 'Is het zo erg dat er een paar maanden niet gevoetbald wordt?'
Na de aankondiging van Merkel gisteren dat de Bundesliga hervat kan worden, kregen de Duitse voetbalfans vandaag nog meer goed nieuws: de competitie begint al volgende week zaterdag. Waarom mag het in Duitsland wel weer en in ons land niet? Jack van Gelder en Youri Mulder schoven aan.

Saskia Belleman over de rechtszaak tegen verdachte van bioscoopmoord
Vandaag stond de 34-jarige Ergün S. voor de rechter. Dit najaar werd Nederland opgeschrikt door de brute moord op het echtpaar Marinus en Gina Visser, schoonmakers van de Pathé bioscoop in Groningen. Ergün S wordt daarvan verdacht. Saskia Belleman was erbij en schoof aan.

Sven Kockelmann: 'Mensen denken nu: we mogen weer'
Gisteravond was het dan zover: in de persconferentie werd de versoepeling beloofd, waar veel Nederlanders naar snakten. Vandaag nam de Tweede Kamer de kans om het kabinet daarover aan de tand te voelen. Aan tafel politiek interviewer Sven Kockelmann, Floor Bremer, politiek verslaggever van RTL Nieuws en Kim Putters, directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau.

In deze uitzending van Beau waren Freek de Jonge, Jack van Gelder, Kim Putters, Sven Kockelmann en Youri Mulder te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 4 werd uitgezonden op donderdag 7 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie