Uitzending
Beau - Aflevering 40

Aflevering 40

Beau

25-10-2019

| 1999 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

Armin van Buuren nam zijn moeder mee naar Tomorrowland
Doordat Armin van Buuren de hele wereld over reist, ziet hij zijn familie soms minder vaak. Daarom nam hij zijn moeder afgelopen zomer gewoon mee naar Tomorrowland.

Marco Borsato over zijn affaire met Iris Hond
Marco Borsato was de afgelopen tijd veel in het nieuws nadat bekend werd dat zijn huwelijk met Leontien zware tijden heeft gekend. Bij Beau vertelt hij onder andere over de reacties die hij op social media kreeg.

Marco Borsato krijgt een gouden plaat voor zijn hit met Rapper Snelle!
Marco Borsato heeft zijn veertigste Top-40 hit te pakken. Samen met rapper Snelle staat hij bovenaan de hitlijsten met hun single Lippenstift. Als verrassing overhandigt Rapper Snelle een gouden plaat voor deze samenwerking.

Twee afvallers van The Masked Singer over dit grote avontuur
Vanavond viel het doek voor maar liefst vier kandidaten van The Masked Singer. Nu we weten dat Eddy Zoy en Josje Huisman ons wekenlang hebben getrakteerd op de mooiste optredens, kijken we terug. Hoe hebben ze dit avontuur beleefd?

In deze uitzending van Beau waren Armin van Buuren, Eddy Zoey, Josje Huisman en Marco Borsato te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 40 werd uitgezonden op vrijdag 25 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie