Uitzending
Beau - Aflevering 43

Aflevering 43

Beau

30-10-2019

| 309 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

Beau traint met zeilkampioen Marit Bouwmeester
Zeilster Marit Bouwmeester wil volgend jaar tijdens de Olympische Spelen van Tokyo voor de tweede keer goud halen. Beau krijgt een klein kijkje in haar keiharde trainingsschema.

'Kinderen horen in gezinnen thuis, niet in instellingen'
Er is een groot tekort aan pleegouders in Nederland. Nel Haneveld is al meer dan 20 jaar met veel passie en toewijding pleegmoeder.

'Ik ben m'n hele leven al radioverliefd'
Frits Spits is de eerste en enige Radiomaker van de Eeuw. "Ik ben heel blij en dankbaar dat er zo veel erkenning is en dat het met zo gegund wordt, dat vind ik mischien nog wel het leukste."

Gijs Staverman is een liefdevolle pleegouder
Meer dan 700 kinderen in Nederland wachten op een pleeggezin. Gijs Staverman is pleegouder samen met zijn vriendin en vertelt hoe goed hen dat bevalt: "We hadden gelijk een klik met elkaar."

Frits Spits krijgt een vertederende boodschap van zijn zoons
Frits Spits is Radiomaker van de Eeuw. Voor zijn onderscheiding krijgt hij van zijn drie zoons een prachtige boodschap, waarin ook de in mei 2018 overleden vrouw van de radiomaker wordt aangekaard. "In de periode erna begint het tot je door te dringen dat je nooit meer in haar ogen kan kijken of iets aan haar kan vragen."

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 43 werd uitgezonden op woensdag 30 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie