Uitzending
Beau - Aflevering 36

Aflevering 36

Beau

21-10-2019

| 831 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

Özcan Akyol over zijn debuut als presentator van Sterren op het Doek
Özcan Akyol is vanaf dit seizoen te zien als de opvolger van Hanneke Groenteman als presentator van Sterren op het Doek. We kennen Eus natuurlijk als schrijver, maar hoe kijkt hij terug op dit tv-avontuur?

Hoe de 'Top600-aanpak' de Amsterdamse drugscriminaliteit moet terugdringen
Door middel van streetwise straatcoaches probeert Amsterdam de drugscriminaliteit in de stad terug te dringen. Burgemeester Halsema wil hiervoor gebruik maken van de succesvolle top600-methode. Pedagoog Minchenu Maduro legt uit wat deze aanpak precies inhoudt.

Emotionele Philippe Geubels over de zware momenten tijdens zijn programma 'Taboe'
Cabaretier Philippe Geubels is met zijn programma 'Taboe' in de race voor een prestigieuze Internationale Emmy Award. In het programma blijft geen enkel taboe onbesproken. Dat het niet altijd makkelijk is blijkt wel als Philippe kijkt naar een fragment van de terminaal zieke Mireille.

In deze uitzending van Beau waren Hanneke Groenteman, Özcan Akyol en Philippe Geubels te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 36 werd uitgezonden op maandag 21 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie