Uitzending
Beau - Aflevering 35

Aflevering 35

Beau

18-10-2019

| 917 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

Vader Gaby Blaaser: 'Het moet niet te ordinair worden'
Actrice en model Gaby Blaaser staat vooral bekend om haar opmerkelijke Instagram-foto's. Haar vader bewondert haar werk en vindt de pikante foto's niet te ver gaan, zolang het maar binnen de perken blijft

Beau krijgt selfie-les van Gaby Blaaser
Actrice, model en presentatrice Gaby Blaaser is een regelrechte Instagram-sensatie met weinig verhullende selfies. Beau krijgt van Gaby een lesje Instagram-selfies maken.

'Ik denk dat wij de onzekerheid van papa over hebben genomen'
Roxeanne Hazes zit goed in haar vel en is succesvoller dan ooit. Maar ondanks een succesvolle clubtour die ze afsloot in een uitverkocht Paradiso, heerst nog altijd een diepgewortelde onzekerheid vlak voor optredens. "Ik ben altijd een onzeker en bang kind geweest."

Facebook vond cover Roxeanne Hazes te bloot
Roxeanne Hazes is gelukkiger dan ooit en dat viert ze met een succesvolle clubtour en een nieuwe single. De cover hiervan werd door Facebook als te bloot bestempeld voor een advertentie. Actrice en model Gaby Blaaser vindt dit, net als Roxeanne zelf, een bizar gegeven.

In deze uitzending van Beau waren Gaby Blaaser en Roxeanne Hazes te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 35 werd uitgezonden op vrijdag 18 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie