Uitzending
Beau - Aflevering 41

Aflevering 41

Beau

28-10-2019

| 561 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

'Elke trainer van Feyenoord heeft het ooit verschrikkelijk zwaar gehad'
Jan Joost van Gangelen, Dennis van Eersel en Sinclair Bischop over de crisis in Rotterdam. Binnen 24 uur tijd verloor Feyenoord op dramatische wijze van Ajax en stapte trainer Jaap Stam op. Minister Cora van Nieuwenhuizen is Feyenoord-fan in hart en nieren: "Ik ben langer lid van de supportersverening van Feyenoord dan van de VVD".

Waylon - What's another year
Om alvast warm te draaien voor het het Eurovisie Songfestival in Rotterdam in 2020, vertolkt Waylon een van zijn favoriete songfestival-liedjes live in de studio bij Beau.

Waylon - I Should Be Loving You
Waylon heeft na 1,5 jaar weer nieuwe muziek uitgebracht. Bij ons speellt hij voor het eerst zijn nieuwe nummer 'I Should Be Loving You'.

Waylon over The Common Linnets-reŁnie tijdens songfestival: 'Ik zou het doen'
Het is alweer anderhalf jaar geleden dat Waylon ons land vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival met het nummer 'Outlaw in 'Em'. Zou het kunnen dat Ilse DeLange en Waylon zich herenigen tijdens het songfestival in Rotterdam? Waylon staat er in ieder geval open.

In deze uitzending van Beau waren Jan Joost van Gangelen en Waylon te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 41 werd uitgezonden op maandag 28 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie