Uitzending
Beau - Aflevering 45

Aflevering 45

Beau

1-11-2019

| 1076 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

Wendy van Dijk startte carrière bij Barrie Stevens
Choreograaf en danser Barrie Stevens stond aan de basis van de carriere van Wendy van Dijk. "Deze lieve man bood mij een scholarship. Ik moest klusjes doen en daarvoor kreeg ik gratis dansles."

Trotse Beau: ex-dakloze Gerrie haalt zijn vrachtwagenrijbewijs
Gerrie Gelmers deed mee aan het programma 'The Amsterdam Project'. Beau is ontzettend trots op hem: hij is vandaag namelijk geslaagd voor zijn vrachtwagenrijbewijs!

'Wij zijn degenen die uteindelijk die mammoets om zeep geholpen hebben'
Dick Mol is douanier op Schiphol, maar daarnaast heeft hij een bijzondere passie. Hij is een internationaal bekende fossielenjager en reist heel de wereld over op zoek naar mammoet-resten. Beau krijgt van hem een Mammoet-college.

The Masked Singer krijgt een tweede seizoen
Het eerste seizoen van het razendpopulaire programma The Masked Singer is vanavond ten einde gekomen. Fans kunnen hun hart ophalen: Er komt namelijk een tweede seizoen. "Het leuke is dat er nu al mensen naar je toe komen op feestjes: Ik wil wel in zo'n pak."

'Robot' Tania Kross is de grote winnaar van The Masked Singer
The Masked Singer was de afgelopen weken een regelrechte hit. Tania Kross kroonde zich vanavond tot de grote winnaar.

In deze uitzending van Beau waren Barrie Stevens, Dick Mol, Tania Kross en Wendy van Dijk te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 45 werd uitgezonden op vrijdag 1 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie