Uitzending
Beau - Aflevering 26

Aflevering 26

Beau

8-6-2020

| 873 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Nederland komt in een diepe economische crisis. Econoom Marieke Blom over de dramatische gevolgen. -Engeland is in rep en roer, want eindelijk lijkt er een doorbraak in de zaak Maddie McCann. Correspondent Suse van Kleef doet verslag. - Jort Kelder, Wouter de Winther en jeugdvriend Lodewijk Dekker blikken terug op 10 jaar Rutte als premier. -Yannick van der Velde en Tom van Kalmthout over hun film 'Jachterwachter'.

In deze uitzending van Beau onder andere:

Het laatste nieuws over de zaak Maddie McCann
Het is de meest geruchtmakende vermissingszaak ter wereld: de verdwijning van Maddy McCann op het Portugese vakantieoord Praia da Luz, in de zomer van 2007. Duitse en Britse onderzoekers maakten deze week bekend dat ze een nieuwe hoofdverdachte hebben. Het gaat om de 43-jarige Duitser Christian Br├╝ckner, die eerder werd veroordeeld voor kindermisbruik. Suse van Kleef vertelde er alles over.

Kunnen we een grote economische crisis voorkomen?
De coronacrisis geeft een ongekend harde tik aan de economie. Bedrijven vallen om, er komen honderdduizenden werklozen bij en de lonen gaan de komende jaren nauwelijks stijgen. De Nederlandse Bank kwam vandaag met dramatische cijfers. Econoom Marieke Blom schoof aan.

In deze uitzending van Beau waren Jort Kelder en Tom van Kalmthout te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 26 werd uitgezonden op maandag 8 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie