Uitzending
40 dagen zonder seks - Lan

Lan

40 dagen zonder seks

22-1-2008

| 3713 x bekeken | 0 reacties
8
Zeven jongeren gaan de uitdaging aan om zich veertig dagen van alle vormen van seks te onthouden. Normaal gesproken maken ze fulltime deel uit van een jongerencultuur waarin seks een belangrijke plek inneemt. Door veertig dagen te 'vasten', creŽren ze voor zichzelf de mogelijkheid om van een afstandje te kijken naar de plek die seks in hun leven inneemt. Afl.: Lan. Lan (23) is een geboren verleidster en gek op mannen. 'Seks is voor mij lust. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit wie het is, wat 'ie doet en soms zelfs niet hoe hij heet.' Voor Lan is 40 dagen zonder seks een enorme uitdaging. Lan: 'Ik wil kijken of het mij gaat lukken en wil ook wel eens weten hoe het anders zou kunnen. En omdat ik een behoorlijke slet kan zijn, wordt dat heel lastig...' Tijdens de 40 dagen proberen haar beste vriendinnen een ideale date te vinden, maar gaat het Lan lukken om de verleiding te weerstaan?

Deze uitzending van het programma 40 dagen zonder seks met de titel Lan is uitgezonden op dinsdag 22 januari door de EO. De presentatie was in handen van Arie Boomsma.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • 40 dagen zonder seks - Terugkeer 40 dagen Zonder Seks na acht jaar

    Terugkeer 40 dagen Zonder Seks na acht jaar

    17-10-2017

    Na acht jaar keert het tv-programma 40 Dagen Zonder Seks vanavond terug op televisie. Zes jonge mensen met een heftig seksleven krijgen in het nieuwe seizoen de opdracht om 40 dagen lang alle vormen van seks links te…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten