Uitzending
Zomer Met Art - Aflevering 50

Aflevering 50

Zomer Met Art

23-8-2019

| 870 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Zomer Met Art onder andere:

Niels Geusebroek - Anyone Out There
In de studio vertolkt Niels Geusebroek zijn nieuwe single Anyone Out There samen met de Marcel Fisser Band.

Bram Krikke bezoekt de Mini Efteling
De toeristische hotspots in Nederland kunnen de bezoekers bijna niet meer aan. Onze verslaggever Bram Krikke trekt daarom deze zomer de regio in, om de onderbelichte toeristische uitjes eens flink in de spotlights te zetten. Vandaag: de Mini Efteling!

Jeffrey Epstein vroeg Sylvia Geersen om meisjes
Sylvia Geersen en Mariana Verkerk doen een boekje open over de overleden miljardair Jeffrey Epstein."Ik was 21 jaar en toen zei hij tegen mij: You're too old for me."

Erica Terpstra's liefdesbetuiging aan Art
Tijdens de allerlaatste uitzending van Zomer met Art weet zomerdate Erica Terpstra Art nog even in verlegenheid te brengen met een bijzondere liefkozing. "Je bent eigenlijk in persoon datgene wat ik vaak geleerd heb van de Dalai Lama."

In deze uitzending van Zomer Met Art waren Erica Terpstra, Frans Bauer, Maurice Lede, Niels Geusebroek en Sylvia Geersen te gast. Gwen van Poorten deed in deze uitzending verslag voor Zomer Met Art. De presentatie was in handen van Art Rooijakkers. Deze uitzending van het programma Zomer Met Art met de titel Aflevering 50 werd uitgezonden op vrijdag 23 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie