Uitzending
Zomer Met Art - Aflevering 31

Aflevering 31

Zomer Met Art

29-7-2019

| 430 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Zomer Met Art onder andere:

Janne Schra zingt emotioneel lied voor Katja Schuurman
Speciaal voor de bruiloft van Katja Schuurman schreef Janne Schra het nummer What I Really Wanna Do. Janne zingt het prachtige nummer live.

Stoppen met alcohol drinken. Goed idee?
Op de warme zomeravonden zijn we massaal aan het wijnen. Toch lijkt alcohol steeds minder vanzelfsprekend. Jacqueline van Lieshout en Jan Heemskerk drinken al jaren geen alcohol en dat bevalt prima!

Bram Krikke bij theepottenverzamelaar
Verslaggever Bram Krikke gaat bij theepottenverzamelaar Frits langs. 'Ik hou niet eens van thee!'

Domineeszoon Frans Blokhuis over zijn coming out
Hoe is het om als LHBT'er op te groeien in een kerk waar men denkt dat niemand 'er een is'? Programmamakers Frans Blokhuis en Marnix Haak onderzochten hoe het is voor LHBT'ers in de Biblebelt. Frans is domineeszoon en vertelt openhartig over zijn coming out.

Katja Schuurman over bruiloft: 'Het was een goed feestje!'
Katja Schuurman vertelt over haar huwelijk met Freek. 'Het was een goed feestje!' Een familievakantie stond daarna op het planning.

In deze uitzending van Zomer Met Art waren Chris Aalberts, Jan Heemskerk, Janne Schra, Thierry Baudet en Katja Schuurman te gast. Gwen van Poorten deed in deze uitzending verslag voor Zomer Met Art. De presentatie was in handen van Art Rooijakkers. Deze uitzending van het programma Zomer Met Art met de titel Aflevering 31 werd uitgezonden op maandag 29 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie