Uitzending
Zomer Met Art - Aflevering 23

Aflevering 23

Zomer Met Art

17-7-2019

| 482 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Zomer Met Art onder andere:

Zomer Met Art "Aflevering 23"
Met in deze uitzending: -Het is vijf jaar geleden dat vlucht MH17 uit de lucht werd geschoten. Asmara Aljuned, vrouw van de copiloot, en Wilfred Kreuger, die vijf jaar geleden de deur van MH17 dichtdeed, hebben een onverwachte vriendschap aan de ramp overgehouden. -De 87-jarige Jan Terlouw staat dit weekend met zijn kleinzoon op het podium tijdens de Zwarte Cross. -Bram Krikke met en Marcel Fisser op jacht naar dé zomerhit van 2019. -We hebben steeds minder seks. Jeanneke Scholtens en Mabel Nummerdor hebben het zelfs over een heuse SEXIT. -Stefanie Joosten scoorde in Japan de rol van haar leven in de game 'Metal Gear V'. Ze vertelt ze hoe zij van Limburgs meisje veranderde in een wereldberoemde game babe.

Gamers wereldwijd fan van Stefanie Joosten
Stefanie Joosten scoorde in Japan de rol van haar leven in de game Metal Gear Solid V. De 'Lara Croft van de Lage Landen' vertelt hoe zij van Limburgs meisje veranderde in een wereldberoemde gamebabe.

Zijn seksrobots de toekomst?
Wat voor invloed heeft digitalisering op ons seksleven? Klimmen we over 20 jaar massaal op seksrobots?

Bram Krikke in de studio voor zomersingle
Bram Krikke duikt met Marcel Fisser in de studio voor de opnames van zijn zomersingle. Lalalalalala!

Vijf jaar na MH17, een bijzondere vriendschap
Het is vijf jaar geleden dat vlucht MH17 boven Oost-Oekraïne uit de lucht werd geschoten. De vreselijke tragedie leidde tot een onverwachte vriendschap tussen Asmaa Aljuned, de vrouw van copiloot Ahmad Hakimi Hanapi, en Wilfred Kreuger, die vijf jaar geleden de deur van MH17 sloot.

In deze uitzending van Zomer Met Art was Jan Terlouw te gast. Gwen van Poorten deed in deze uitzending verslag voor Zomer Met Art. De presentatie was in handen van Art Rooijakkers. Deze uitzending van het programma Zomer Met Art met de titel Aflevering 23 werd uitgezonden op woensdag 17 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie