Uitzending
Zomer Met Art - Aflevering 18

Aflevering 18

Zomer Met Art

10-7-2019

| 634 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Zomer Met Art onder andere:

Liefdevolle aanmoedigingen voor Kilimanjaro-klimsters
Actrices Tina de Bruin, Anne-Marie Jung en Eva van der Gught zijn naast collega's ook vriendinnen en gaan samen voor War Child de Kilimanjaro beklimmen. Van hun eigen mannen en ervaringsdeskundige Caroline Tensen krijgen ze een hart onder de riem.

Bram leert 'performen' van Peter Beense
Verslaggever Bram Krikke probeert deze zomer een volkshit te scoren. Vandaag gaat hij langs bij Peter Beense om te leren hoe je je als zanger eigenlijk dient te gedragen op het podium. 

Hoe is de term Mocro Maffia ontstaan?
Vandaag startte het Marengo-proces tegen de criminele bende van Ridouan Taghi. Misdaadverslaggever Wouter Laumans schreef het boek Mocro Maffia en heeft de inmiddels welbekende term bedacht.

Talloze ouders slachtoffer toeslag-affaire Belastingdienst
Misschien wel duizenden ouders zijn door de belastingdienst onterecht aangemerkt als verdachte van fraude met kinderopvangtoeslag. Ze kregen daardoor geen toeslagen meer en moesten hoge bedragen terugbetalen.

In deze uitzending van Zomer Met Art waren Anne-Marie Jung, Caroline Tensen, Peter Beense, Tina de Bruin en Wouter Laumans te gast. Gwen van Poorten deed in deze uitzending verslag voor Zomer Met Art. De presentatie was in handen van Art Rooijakkers. Deze uitzending van het programma Zomer Met Art met de titel Aflevering 18 werd uitgezonden op woensdag 10 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie