Uitzending
Zomer Met Art - Aflevering 20

Aflevering 20

Zomer Met Art

12-7-2019

| 1777 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Zomer Met Art onder andere:

Carolina Dijkhuizen - Can you feel the love tonight
De langverwachte live-actionversie van The Lion King gaat bijna in première. Caroline Dijkhuizen vertolkt een prachtige versie van het welbekende 'Can you feel the love tonight'.

Remake The Lion King: 'Je zit bijna naar Planet Earth te kijken'
Een kwart eeuw na het legendarische origineel gaat volgende week de live action remake in van The Lion King in première. Artis-Leeuwenverzorger Sil vergelijkt de film met de werkelijke dierenwereld.

'Lekker melig zijn' tijdens de Nijmeegse Vierdaagse
De 103e editie van de Nijmeegse Vierdaagse barst bijna los! Deze fanatieke deelnemers hebben er alvast heel veel zin in, maar is de stad er al helemaal klaar voor?

Theo Hiddema: 'Kat Bram is mijn waakhond'
Het is eindelijk echt vakantie voor politiek Den Haag. Forum voor Democratie-Tweede Kamerlid Theo Hiddema gaat na het overlijden van zijn vrouw voor het eerst weer op vakantie. En wel met een bijzondere reisgenoot: zijn kat Bram.

In deze uitzending van Zomer Met Art waren Carolina Dijkhuizen en Theo Hiddema te gast. Gwen van Poorten deed in deze uitzending verslag voor Zomer Met Art. De presentatie was in handen van Art Rooijakkers. Deze uitzending van het programma Zomer Met Art met de titel Aflevering 20 werd uitgezonden op vrijdag 12 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Zomer Met Art - Art Rooijakkers begint met talkshow Zomer met Art

    Art Rooijakkers begint met talkshow Zomer met Art

    16-6-2019

    Art Rooijakkers begint vanavond aan zijn eigen late night talkshow op RTL4. De komende tien weken ontvangt Art in de Amsterdamse dierentuin Artis verschillende gasten met wie hij gespreken voert over de actualiteit,…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten