Uitzending
Zomer Met Art - Aflevering 19

Aflevering 19

Zomer Met Art

11-7-2019

| 603 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Zomer Met Art onder andere:

Laat Maarten van Rossem Bram Krikke heel bij 'De Slimste'?
Maandag start een nieuw seizoen De Slimste Mens. En niemand minder dan onze eigen Bram Krikke is kandidaat. Maar is hij bestand tegen de eenkoppige jury Maarten van Rossem?

Eikenprocessierups move over, hier komt de terrorteek!
Terwijl we met z'n allen nog in de ban zijn van de eikenprocessierups heeft bioloog Arnold van Vliet verdomd slecht nieuws: er komt nog veel enger en gevaarlijker ongedierte onze kant op! Wat dacht je bijvoorbeeld van terrorteek?

Tijd voor de tweede ronde tussen Badr Hari en Rico Verhoeven
Aartsrivalen Rico Verhoeven en Badr Hari gaan 21 december opnieuw samen de ring in. Leon Verdonschot, de biograaf van Rico, en drievoudig wereldkampioen Remy Bonjasky leggen uit waarom dat het gevecht van de eeuw wordt.

Niels en Lilly (11) zetten zich in voor een betere wereld
Niels en Lilly zijn nog maar 11, maar zetten zich al volop in voor de toekomst van de planeet. Zo schitteren ze in de nieuwe campagne 'Be One With Nature' van het Wereld Natuur Fonds, waar Harm Edens ambassadeur van is.

Gwen van Poorten deed in deze uitzending verslag voor Zomer Met Art. De presentatie was in handen van Art Rooijakkers. Deze uitzending van het programma Zomer Met Art met de titel Aflevering 19 werd uitgezonden op donderdag 11 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie