Uitzending
Zomer Met Art - Aflevering 24

Aflevering 24

Zomer Met Art

18-7-2019

| 506 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Zomer Met Art onder andere:

Emotionele Ruben Annik openhartig over depressie
Singer-songwriter Ruben Annik vertelt openhartig over een moeilijke periode in zijn leven. Hoewel zijn carriere als een speer ging, was hij depressief. 'Ik had de scheiding van mijn ouders nooit verwerkt.'

Ouders dankbaar voor seksuele voorlichting Dokter Corrie
Martine Sandifort krijgt dankbare reacties van ouders voor haar seksuele voorlichting in De Dokter Corrie show. 'Laat mij maar alle piemels en vaginas uitspreken!'

Gwen ontmoet de bekendste kat uit Nijmegen
Op de derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse ontmoet Gwen van Poorten de beroemde kat Nigel. Lopers van de Vierdaagse zijn gek op hem!

Nienke Plas verliest zichzelf in haar smartphone
Tijdens het aankleden van haar kind verliest vlogger Nienke Plas zich soms enorm in haar smartphone. Ze vult haar mandje gerust wanner er sale is!

Gert Verhulst: 'Mijn hart breekt voor Temptation-Pommeline'
Het hart van Gert Verhulst breekt bij het zien van de laatste beelden van Temptation Island VIPS. Het gaat niet goed met Pommeline. Hij richt zich tot de realityster.

In deze uitzending van Zomer Met Art waren Gert Verhulst en Martine Sandifort te gast. Gwen van Poorten deed in deze uitzending verslag voor Zomer Met Art. De presentatie was in handen van Art Rooijakkers. Deze uitzending van het programma Zomer Met Art met de titel Aflevering 24 werd uitgezonden op donderdag 18 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie