Uitzending
Woestijnruiters - 16-4-2006

16-4-2006

Woestijnruiters

1752 x bekeken | 0 reacties
6
Janine Jansen
Violiste Janine Jansen is een van de weinige Nederlandse klassieke musici die meetellen op de internationale podia. Hoe kan dat? Is er in Nederland zo weinig muzikaal talent of gaan we er verkeerd mee om? En is haar succes wel te danken aan haar talent of ligt het aan, zoals een Britse krant schreef, haar 'sex-kitten marketing?'

Karien van Gennip
Staatssecretaris Karien van Gennip van Economische Zaken ging deze week weer aan de slag na haar tweede zwangerschapsverlof in één kabinetsperiode. Ze praat over haar keuze, de kritiek en haar voorbeeldfunctie als werkende moeder. Ook reageert ze op een enquête van Maurice de Hond in opdracht van Woestijnruiters over haar afwezigheid.

Suzanne van der Schot
Suzanne van der Schot wilde haar vrije leventje opgeven om moniale (non) te worden. Ze verbleef een jaar in het klooster van de Fraternités Monastiques de Jérusalem in Parijs. Maar toen puntje bij paaltje kwam en ze definitief moest kiezen voor het habijt, haakte ze toch af. Aan de Woestijnruiters vertelt ze waarom.


Ook te gast is tafeltennislegende en China-exepert Bettine Vriesekoop.

Presentatie: Jeroen Pauw en Paul Witteman.

Deze uitzending van het programma Woestijnruiters is uitgezonden op zondag 16 april door de VARA. Te gast waren Bettine Vriesekoop, Maurice de Hond, Janine Jansen en Karien van Gennip. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie