Uitzending
We zijn er bijna - Foca - Starigrad
We zijn er bijna - Foca - Starigrad

Foca - Starigrad

We zijn er bijna

26-8-2019

| 2427 x bekeken | 0 reacties
6
De groep staat op de kleine familiecamping in Foca, een ruig, bergachtig gebied in BosniŽ. De rivier de Tara is uitermate geschikt voor raften en de helft van de groep gaat dit avontuur aan. Op de camping krijgen ze helmen en zwemvesten aangereikt en na een korte uitleg wat te doen als je overboord valt, neemt de stroom van de rivier het over.

De tocht gaat verder en de volgende bestemming is een camping in de buurt van Mostar. De beroemde brug die in de oorlog werd verwoest, is weer opgebouwd en een toeristische trekpleister geworden. De temperaturen lopen steeds verder op tot bijna 40 graden en daarom is het dringen bij de buitendouche voor een beetje verkoeling.

Ondanks de hitte wordt de jeu de boules finale 2019 gespeeld. Vier kandidaten zijn nog in de race voor de titel: Marianne, Liesbeth, Kees en Piet. De toeschouwers moedigen hen, langs de kant onder parasolletjes, aan, maar de spelers moeten de zon trotseren.

De laatste reisdag is een lange tocht van meer dan 300 kilometer naar de Kroatische kustplaats Starigrad. Hier neemt de groep afscheid van elkaar.

De presentatie was in handen van Martine van Os. Deze uitzending van het programma We zijn er bijna met de titel Foca - Starigrad werd uitgezonden op maandag 26 augustus door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie