Uitzending
We zijn er bijna - Spoleto

Spoleto

We zijn er bijna

14-5-2019

| 672 x bekeken | 0 reacties
6
Na de tocht van bijna 230 kilometer arriveert de groep op de camping in de bergen en staat er een excursie op het programma naar het stadje Spoleto, bekend om een imposant aquaduct uit de 14e eeuw.

De volgende dag genieten de kampeerders van een vrije dag. De dag begint muzikaal voor Joke en Ernst. De twee hebben verschillende instrumenten meegenomen want ze maken graag samen muziek. Ria en Ger bezoeken op hun vrije dag het dorp Visso, vlakbij de camping. Dit dorp werd, net als de rest van UmbriŽ, in 2016 zwaar getroffen door een aardbeving.

De groep vervolgt hun reis de volgende dag naar een grote strandcamping aan de Adriatische kust. Een enkeling waagt zich al in het zeewater. En zoals altijd aan het eind van een reisdag wordt er naar hartenlust een potje jeu de boules gespeeld.

Na een nacht op de nieuwe camping, doen de reizigers het een dagje rustig aan. Er is een kledingmarkt in Giulianova, een paar kilometer verderop. Terwijl Oda op jacht gaat naar koopjes, vertelt Friso over zijn verleden in de mode-industrie.

De presentatie was in handen van Martine van Os. Deze uitzending van het programma We zijn er bijna met de titel Spoleto werd uitgezonden op dinsdag 14 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie