Uitzending
We zijn er bijna - Zagreb - Bosnië-Herzegovina

Zagreb - BosniŽ-Herzegovina

We zijn er bijna

22-7-2019

| 3693 x bekeken | 0 reacties
6
De reis begint op een stadscamping bij Zagreb, de hoofdstad van KroatiŽ. Iedereen komt hier op eigen gelegenheid vanuit Nederland naar toe. De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet, maar sommigen hebben elkaar al eerder op een kampeerreis getroffen. Ook voor Martine van Os zitten er oude bekenden in de groep: Paul reed vorig jaar in zijn eentje mee door de hak van de Italiaanse laars. Dit jaar wordt hij vergezeld door zijn broer Kees.

De groep reist van Zagreb naar Jajce in BosniŽ-Herzegovina. De route is van te voren uitgestippeld en gecontroleerd op wegen die toegankelijk zijn voor campers en caravans. Volgens het routeboek gaat de weg via een indrukwekkende kloof langs de Vrbas rivier, maar een geschaarde vrachtwagen gooit roet in het eten. De weg is afgesloten en het alternatief is een omweg via de bergen.

De presentatie was in handen van Martine van Os. Deze uitzending van het programma We zijn er bijna met de titel Zagreb - BosniŽ-Herzegovina werd uitgezonden op maandag 22 juli door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie